Vágólapra másolva!
A szombati, Üllői úti FTC-Kispest bajnoki szünetében Fitos József, a vendégek pályaedzővé visszaminősített szakvezetője hangosan felelőségre vonta az öltözőbe érkező kapusát, Tóth Józsefet a bekapott két gólért. Az indulatos szavakat Tóth kikérte magának, ezek után nem volt meglepő, hogy a második félidőben kapuscserére került sor.

Tóth magába roskadtan ült az Üllői úti öltözőben, és az is megfordult a fejében, hogy javasolja a kispesti vezetőknek a közös megegyezéssel történő szerződésbontást. A kapus még ott, a Fradi-pályán fel is hívta Koncz Lászlót, a kispestiek egyik tulajdonosát, a sportvezető azonban azt javasolta: aludjon egyet a történtekre, és majd a hétfői tréninget követően beszélnek a folytatásról.

Az említett hétfői edzés után megkerestük Koncz Lászlót, aki röviden, de annál nagyobb örömmel jelentette ki: "Az ügy megoldódott, Fitos József és Tóth József egymás tenyerébe csaptak, ezzel az esetet le is zártuk."

A Fradi négyet lőtt a Kispestnek/sport/magyarfoci/20020803afradi.html

Kispesten tehát a szombati affér után már csak előre néznek, Tóth Józsefre továbbra is számít a szakvezetés, sőt nem elképzelhetetlen, hogy ő áll majd a piros-feketék kapujában a hét végi, Siófok elleni hazai bajnoki mérkőzésen.

Bánki József