Vágólapra másolva!
Grazi hírek szerint a héten aláírhatja szerződését a Grazer AK osztrák élvonalbeli együttesénél Mátyus János és Halmosi Péter. A két válogatott játékos már az osztrák kisvárosban tartózkodik, pályára is léptek a hétfői próbajátékon.

A Grazer AK labdarúgócsapatának holland szakvezetője, Thijs Libregts úgy véli, meg kell erősíteni együttesét. "A távozó játékosok miatt elég gyenge jelenleg a játékosállomány, így muszáj új játékosokat szerződtetni, hogy sikerrel vívjuk meg a Bajnokok Ligája-kvalifikációt" - mondta a szakember.

A hét elején három új kiszemelt csatlakozott az együtteshez: a kétszeres szlovák válogatott Juraj Czinege mellett Grazban tartózkodik Mátyus János és Halmosi Péter is. Mátyusra eddigi csapata, az Energie Cottbus nem tartott igényt, így a harmincszoros válogatott védő szabadon igazolható. Grazba tart Halmosi Péter is, a Haladás középpályása gyakorlatilag már az együttes labdarúgójának tekinthető.

A GAK szombaton a Nenzing ellen lépett pályára, a 13-1-es győzelemmel mutatkozott be a csapatban Salamon Miklós, a Dunaferrtől szerződtetett válogatott középső védő. Mátyusék szerdán a Halbenrain ellen mutathatják meg magukat a helyi szurkolóknak.

Korábban:

Fórum:

Magyar futballsztárok