Vágólapra másolva!
Az első félidőben nagy mezőnyfölényét nem tudta gólra váltani a Győr. A szünet után gyorsan vezetést szerzett a Videoton, az ETO-nak sikerült az egyenlítés, ám a többi lehetőség már kimaradt.

Győri ETO - Videoton 1-1 (0-0)
Győr, 2000 néző
vezette: Makai
Győr: Molnár - Bognár, Stark, Böjte - Baumgartner (Erős 73.), Lakos, Szanyó, Farkas (Gőgh 67.), Károlyi - Nicsenko, Semenik (Oross 35.)
Videoton: Végh - Kovács, Pomper, Vilotic, Bekő - Szalai (Tímár 78.), Némedi, Dvéri, Tóth B. - Komódi (Hamar 63.), Terjék
gól: Szanyó (55.), illetve Dvéri (46.)
sárga lap: Károlyi (62.)

6. perc: Szanyó 14 m-es emelése a felső lécről pattant ki.

38. perc: Károlyi bal oldali beadása után Baumgartner 5 m-ről, nehéz szögből az oldalhálóba lőtt.

46. perc: Kovács B. beívelését Dvéri 14 m-ről, kapásból lőtte a bal sarokba (0-1).

55. perc: Szanyó egy 20 m-es szabadrúgást a Videoton kapujának bal oldalába csavart (1-1).

59. perc: Dvéri baloldali szöglete után Komódi 8 m-es fejesét Molnár a levegőben úszva húzta le.

81. perc: Bognár jobb oldalról ívelt középre, Nicsenko 5 m-ről előrevetődve fölé fejelt.

Az első félidőben nagy mezőnyfölényben játszott az ETO, a Videoton jobbára csak védekezésre kényszerült. Hiába dolgozott ki azonban több helyzetet a hazai csapat, ezeket nem tudta gólra váltani. Szünet után váratlanul és gyorsan vezetést szerzett a Videoton. A Győr nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, amely viszonylag gyorsan sikerült is. Ezek után a Videoton kontratámadásokkal próbálkozott, a hazaiak előtt sokkal több lehetőség adódott, de ezek sorra kimaradtak. Az utolsó percben Bekő a tizenhatoson belül lerántotta Erőst, a bíró azonban nem ítélt büntetőt.

Tamási Zsolt (Győr): "Nagyon csalódott vagyok az eredmény miatt. Felkészültünk arra, hogy a Vidi ezt a játékrendszert fogja játszani, a játékosaim a megbeszéltek szerint átlövésekkel, szélen vezetett akciókkal veszélyeztettek, de vagy a kapufa és a kapus hárított, vagy mi hibáztunk. Szünet után egy figyelmetlenségből gyorsan kaptuk a gólt, de szerencsére hamar sikerült egyenlíteni. Az utolsó negyedórában rengeteg helyzetet elhibáztunk és ezzel győzelmet szalasztottunk el."

Várhidi Péter (Videoton): "Felemás érzéseim vannak: a meccs előtt elégedett lettem volna a döntetlennel, a második félidő elején szerzett vezetésünk tudatában azonban úgy gondoltam, tartani tudjuk az eredményt. Ilyen szabadrúgásgólt még életemben nem láttam, ám még nem tudom, Végh vagy Bekő hibázott-e. Az egy pontot majd a többi mérkőzés eredményének birtokában értékelhetjük."