Vágólapra másolva!
Nem a bajnoki helyezések alapján, hanem a múlt és az olykor indokolatlanul gerjesztett indulatok okán szombat este óriási mérkőzésre van kilátás a Ferencváros-Újpest rangadón az Üllői úton. Pénteken már alig 1500 biléta várt gazdára a pénztáraknál, így a feltehetően telt házas derbin, amit a Sport1 közvetít (18.30), frenetikus hangulat várható.

A pénztárak szombaton délelőtt 11 órakor nyitnak, és csak akkor zárnak be, ha elfogytak a jegyek. Legutóbb a Ferencváros Bajnokok Ligája-szereplése idején volt telt ház az Üllői úton.

A múltban megszokott botrány elkerülése végett a rendőrség már fél háromkor lezárja a környéket, s komoly forgalomelterelésre is számítani kell, az újpesti ultrákat pedig külön metrószerelvény szállítja a zöld-arénához, ahol erre az alkalomra kifeszített sátor alatt vezetik őket a vendéglelátóra.

Ami a focistákat illeti: mindkét csapat edzőtáborban készült, a Ferencváros játékosai testületileg meglátogatták kedvelt szertárosukat, a súlyos agyműtéten átesett Tömör Tones Zsoltot, ami egyben motiváció is számukra, hiszen megígérték barátjuknak, minél gyorsabb felépülése érdekében legyőzik az Újpestet. Igaz, híveiknek ugyanezt a fogadalmat tették a lila-labdarúgók is...

Bánki József

Ajánlat:

A Borsodi Liga állása és mesterlövészei

Korábban:

Fórum: