Vágólapra másolva!
Októberi szívműtétjét követően megtartotta első edzését Gerard Houllier, a Liverpool labdarúgócsapatának francia szakvezetője. A mester 45 perces tréninget vezényelt az Anfield Roadon, és bár a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen még nem ő dirigálja a gárdát, reméli, a hónap végén már teljes értékű munkát végezhet.

Megtartotta első edzését Gerard Houllier, az angol Liverpool francia szakvezetője, aki október óta nem vezényelte tanítványait. Egy bajnoki mérkőzés szünetében lett rosszul, életmentő szívműtétet kellett rajta végrehajtani. A hírek eleinte arról szóltak, nem is tér vissza többet a kispadra - hétvégén háromnegyedórás edzést vezényelt a csapatnak. Azt egyelőre nem vállalta, hogy a szerdai, barcelonai Bajnokok Ligája-mérkőzésen is ő dirigálja fiait, ám reméli, a hónap végén már teljes értékű munkát végezhet.

"Felvette a dzsekijét és élvezte az edzés minden pillanatát" - mondta Phil Thompson, aki korábban Houllier segítőjeként, jelenleg megbízott edzőként vezeti a gárdát. "Még a játékosok is újjászülettek a pályán, és tudom, Gerard még jobban fel tudja majd tüzelni őket. Néhány órát már korábban is töltött a hivatalában, de látni őt edzés közben, briliáns volt. Visszatérése már a Barcelona elleni mérkőzésre is nagy pluszt adhat, még akkor is, ha az utazást egyelőre nem vállalta. De tudjuk, lélekben velünk lesz."

Pincési László

Ajánlat:

Korábban:

Fórum:

Melyik a legjobb európai fociklub?