Vágólapra másolva!
Futballberkekben felmerült, hogy a belga sztárcsapat, az Anderlecht nyártól szívesen szerződtetné az Újpest utánpótlás-válogatott védőjét, Lőw Zsoltot. Ez szép is lenne, csak éppen maga az érdekelt, a lilák tehetséges labdarúgója nem tud az "átigazolási pletykáról".

"Tény, hogy tavaly az egyik Megyeri úti meccsünkön voltak megfigyelők Belgiumból, de hogy éppen az Anderlechttől-e, azt nem tudom. Már eleve a felvetés is megtisztelő, hiszen az Anderlecht sztárcsapat Európában, ráadásul a klub színe is lila, ami nem csupán az én lelkemnek kedves, hanem talán az újpesti szurkolók is könnyebben megbocsátanák, ha Brüsszelbe szerződnék. Ám ez egyelőre nem téma, s nem csupán azért, mert engem sem kerestek meg ez ügyben, hanem mert jövő nyárig szól a szerződésem a violákhoz, azaz rengeteg pénzt kellene értem kifizetniük."

A "biztonság kedvéért" megkérdeztük Lukács Ferencet, az Újpest tulajdonosát is, ám a lila-fehér sportvezető szintén nem tudott Lőw esetleges belgiumi megkereséséről. Ezek után persze felmerül, hogy valakik nagyon el szeretnék adni az Újpest fiatal futballistáját, de hogy elsősorban nem az újpesti vezetők, azt jelzi, hogy ellenkező esetben nem cáfolnák, hanem éppen erősítenék a hírt, forogjon csak a srác neve a médiában. Nálunk már csak így megy ez...

Bánki József

Korábban:

Nagy tervekkel kezdi az idényt az Újpest