Vágólapra másolva!
Remek teljesítménnyel mutatkozott be új csapatában Rabóczki Balázs. A Dunaferr egykori, az IFK Norrköping jelenlegi kapusa az előszezon első találkozóján oroszlánrészt vállalt csapata 4-1-es sikeréből.

Fotó: SZTÁR Sport
Rabóczkit befogadták

A Norrköping amúgy is ügyel a részletekre. A klub nem hivatalos honlapjának szerkesztője, Kim Silander elmondta, a csapatnál mindenki elégedett a játékossal. S hogy a "sztárcsinálásból" az [origo] is kivegye a részét: a weboldal vezető írása egyik korábbi interjúnk svéd fordítása.

Silander elmondta, Rabóczki már megkapta az IFK szponzora által felajánlott autót, és már be is költözött barátnőjével együtt új, norrköpingi lakásába. A menedzsment teljesen bizonyos abban, hogy jó vásárt hozott össze a kapus szerződtetésével, akinek fényes jövője lehet Svédországban. Rabóczki jelenleg az első számú kapus, de hogy felvegye a svéd stílust és sikeresen összehangolódjon a védelemmel, naponta svéd nyelvórákra jár. A klubnál egyelőre azt nem értik, Rabóczki miért nem válogatott.

Szombaton újabb találkozó vár az együttesre, igaz, ezúttal várhatóan könnyebb ellenfél, a másodosztályú Gefle ellen folytatja a felkészülést.

Pincési László

Korábban: