Vágólapra másolva!
Csütörtök délben, stábjának tagjaival teljes körű megbeszélést tartott Garami József, a Ferencváros labdarúgócsapatának szakmai igazgatója az Üllői úton.

A rutinos tréner ismretette elképzeléseit, majd megbeszélték a csapat felkészülési programját is. Ezek szerint a zöldek január 7-én találkoznak az Üllői úti stadionban, majd három héten át a Fradi népligeti edzőtáborában alapoznak a tavaszi idényre. A csapat ezután február 5. és 15. között Ciprusra utazik, ahol négy mérkőzésen lép pályára.

Az is biztossá vált, hogy a juniorcsapatot továbbra is Vépi Péter, valamint Ebedi Zoltán készíti fel, s kapusedzőként marad Józsa Miklós (mindhárman az FTC korábbi labdarúgói) is a klubnál.

A jövőben azonban Garami József lényegesen jobban szeretne támaszkodni a zöld-fehérek utánpótlására, ennek érdekében folyamatosan több fiatal is felkerülhet a nagycsapat keretébe.

A személyi változásokat illetően Szabics Imre, a Ferencváros közelmúltbéli tehetséges csatárának kölcsönvétele a Sturm Graz együttesétől egyre valószínűbb, ugyanakkor a távozók névsora egyelőre népesebb.

Ami biztos: Dragan Crnmarkovics, Vámos János, Hámori Ferenc s a két brazil, Alex és Allen Monken szolgálataira nem tart igényt a Fradi, de ez a lista még bővülhet. Főként akkor, ha a zöld-fehéreknek sikerül leigazolniuk a kiszemelt labdarúgókat. Az sem lesz kisebb mutatvány, mint tavasszal az ezüstéremig vezetni a népszerű gárdát.

Bánki József

Ajánlat:

Őszi edzőkeringő a Borsodi Ligában

Korábban:

Garami József: A Ferencvárost nem lehet visszautasítani