Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Az Energie Cottbus magyar légiósai közül talán Sebők Vilmosnak megy a legjobban az utóbbi időben: a középhátvéd biztos pont a csapatban, és a legutóbbi bajnokin a Bayer Leverkusen ellen gólt is fejelt. Egyes hírforrások szerint Sebőkre más csapatoknál is felfigyeltek, és a játékosnak vannak ajánlatai, éppen ezért egyelőre vacillál, hogy meghosszabbítsa-e szerződését a klubnál.

A www.onefootball.com című internetes futballmagazin cikke szerint Sebők még nem döntötte el, hogy odakanyarítsa-e nevét a kontraktusra, amely további évekre kötné az egykori keletnémet együtteshez.

"Jól érzem magam Cottbusban, és azt hiszem, hogy a Bundesliga stílusa pont megfelelő a számomra. Eduard Geyer a kezdő tizenegyben számít rám, és az eredményekre sem panaszkodhatom. Ennek ellenére megtörténhet, hogy a csapat kiesik az élvonalból, és én nem szeretnék a másodosztályban futballozni. Több klub is érdeklődik irántam Németországból és külföldről is. Ha olyan ajánlatot kapok, amit nem lehet visszautasítani, akkor el tudom képzelni, hogy más országban folytassam pályafutásomat" - nyilatkozta a magazinnak Sebők, aki azonban azt is kijelentette, hogy döntését csak a téli szünetben hozza meg, és elsőként természetesen a Cottbust fogja értesíteni róla.

Ajánlat:

Légió mindhalálig?

Korábban:

Mindent egy helyen az Eb-ről