Vágólapra másolva!
A Real Madrid az AS Roma ellen parádés játékot nyújtva nyert a Bajnokok Ligájában, Vicente del Bosque edző azonban ennek ellenére a Betis elleni, szombat esti találkozón változtat a kezdő tizenegyen. Persze, kevés tréner lenne, aki kihagyná a kezdők közül a világ egyik legjobb játékosát, Zinedine Zidane-t, még ha eddig vele nem is ment a csapatnak.

Zidane-nak nem megy

Ez most sem elképzelhetetlen, ehhez azonban a Betis ellen valóban szükség lenne a három pontra. A Rómában mutatott teljesítmény alapján ez nem lehetetlen, ám a Stadio Olimpicóban látott csapat egy helyen megváltozik: Flávio Conceicao helyét Zidane foglalja el. Nagy kérdés, hogy a francia középpályás mire lesz képes Luis Figóval együtt, hiszen eddig, ha mindketten pályán voltak, csak döcögött a Real szekere.

A Betis drukkerei viszont abban bíznak, hogy a brazil-argentin párosításuk ismét szerencsét hoz. A sevillaiak eddigi négy találatából hármat az argentin Gaston Casas szerzett, kettőt a brazil Denílson által kiharcolt tizenegyesből, egyet pedig a cselgép beadásából. Mindenesetre érdekes lesz látni, hogy mire képes a királyi gárda védelme Denílson ördöngős mozdulataival.

A Barcelonánál is lesz egy nagy visszatérő Frank de Boer személyében, akinek szeptember elején lejárt a pozitív doppingteszt miatti eltiltása, ám Carles Rexach mester csak a kispadon számít rá. A katalánok kezdő csapata megegyezik a Rayo Vallecano ellen látottal, a szakember minden bizonnyal úgy gondolkozik, hogy a gárda még egyszer nem játszhat olyan rosszul, mint a múlt héten a madridiak ellen. Az ellenfél az Osasuna lesz, amely az előző szezonban is megtréfálta a katalánokat, hiszen a pamplonai meccsen 3-2-re nyerni tudott, és a hazai szurkolók most is valami hasonlóban bíznak.

A csapat trénere, Miguel Angel Lotina mindenesetre titkolózik, kijelentette, hogy a kezdő tizenegyet csak pár órával a meccs kezdete után hirdeti ki.

Korábban: