Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, a Győri ETO FC-nél nemcsak a labdarúgócsapat rendezkedett be védekezésre, a stadion területén is a biztonságot helyezik előtérbe az illetékesek. Eközben Varga Zoltán két újabb játékost irányított a juniorokhoz.

Szombaton délelőtt a csapat pályaedzője, Emir Dzsinovic tettlegességig fajuló vitába keveredett egy szurkolóval, ezért alaposan megszigorították a stadion rendjét. A hátsó bejáratnál fegyveres biztonsági őr teljesít szolgálatot, s autóval csak az juthat el a parkolóig, akinek le van adva rendszáma. Az öltözőépületből csak a főbejárataton keresztül lehet ki-, illetve bejutni, így ha például a gyerekek a műfüves, vagy a hátsó füves pályán edzenek, akkor kénytelenek megkerülni az egész létesítményt.

A klubnál a telefonkapcsolat jelentősen szűkült, miután a Rába Rt. több vonalát kikapcsolta, így csak egyetlen szám él a stadionban. Ezen sem érhető el viszont a napokban Peczár László ügyvezető, akit egy betegség hosszabb időre ledöntött a lábáról.

Az élvonalbeli gárdánál viszont mindenki egészséges és Varga Zoltán vezetőedző rendelkezésére áll. Más kérdés, hogy a szakvezető nem mindenkinek tart igényt a szolgálataira, hiszen a héten Balla és Sütöri személyében újabb két labdarúgót irányított át a juniorokhoz.

Érdekesség egyébként, hogy amíg a Hannich Péter által vezérelt fiatalok remekelnek a bajnokságban, élen állnak, s négyesével lövik a gólokat, addig a felnőttgárda góliszonyban szenved. Ugyancsak talány a szurkolók számára, hogy a vezetőedző javaslatára szerződtetett játékosok közül Dienes, Schulz és Sztepanovic mikor fog bemutatkozni a zöld-fehéreknél.

Információink szerint az eddig minimális bizalmat kapott és kórházi kivizsgálásra elküldött Lakos a Haladás ellen a kezdőcsapatban szerepelhet, igaz számára kissé szokatlan pozícióban, a középpályán, a csalódást keltő produkciót nyújtó Golovics helyén. A legpikánsabb egyébként Károlyi esete, aki utoljára az utánpótlás-válogatottban játszott, mesterhármast lőtt, de a Videoton és a Dunaferr ellen sem a felnőttek, sem a juniorok keretében nem kapott helyet. Nem sérült, nincs eltiltva, egyszerűen talonban van, akárcsak a sérüléséből felépült Erős.

A tulajdonosok híreink szerint tizenegy forduló elteltével értékelik majd komolyabban a klub gazdasági helyzetét, valamint a csapatnál folyó szakmai munkát.

Mindent egy helyen az Eb-ről