Vágólapra másolva!
A dunaújvárosiak szinte végig egy kapura játszottak, helyzetek sorát dolgozták ki, ám a legjobb lehetőségeket is elpuskázták. A vendégek szinte tíz emberrel védekeztek, s végül céljukat elérve egy ponttal távozhattak.

Borsodi Liga, 8. forduló:
Dunaferr-Győri ETO 0-0
Dunaújváros, 2000 néző, V: Szarka
Dunaferr: Petry - Molnár, Salamon, Éger (Kóczián 41.), Kiss Gy. - Mészáros (Bagoly 84.), Jäkl (Lengyel a szünetben), Zováth, Rósa H. - Sowunmi, Tököli
Győri ETO: Sebők - Böjte, Stark, Bognár - Farkas, Baumgartner, Golovic (Rósa D. a szünetben), Sindzic, Regedei - Nicsenko (Dulcea a szünetben), Vayer (Vasas 75.)

24. perc: Sowunmi a jobb oldalon lépett ki a védők közül, majd éles szögből 14 m-ről a jobb alsó sarok mellé lőtt.

35. perc: Molnár Sowunmival kényszerítőzött a vendégek 16-osánál, a dunaújvárosi védő egyedül lépett ki a védők közül, ám a kivetődő kapus fölött a fölső lécre emelt 7 m-ről.

37. perc: Farkas és Éger összecsúszott, a dunaújvárosi védőt mentő vitte el, a combját sértette föl a győri játékos cipőjének stoplija.

56. perc: Molnár lyukat rugott a saját 16-osánál, Dulcea elé került a labda, ám a vendégek cserejátékosa addig várt, míg a hazai védő javított.

81. perc: Rósa baloldali beadását Tököli 2 m-ről fejelhette, Sebők jó ütemben mozdult ki a kapuból, s elakadt benne a labda.

83. perc: Rósa indította Tökölit a balösszekötő helyén, a csatár ballábas lövését hárította a győri kapus.

84. perc: Rósa jobboldali beívelését Sowunmi fejelte a földre, Sebők bravúrral ütötte ki a labdát a gólvonal elől.

86. perc: Tököli labdájával Kiss Gy. egyedül állt a kapuval szemben, ballal 8 m-ről csúnyán mellé lőtt.

Korábban:

A meccs elején hajrázott a Haladás