Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Varga Zoltán, a Győri ETO FC vezetőedzője hétfőn egy televíziós interjúban még csak megígérte, keddre viszont már meg is tette az első lépéseket azért, hogy az általa említett "külső erőket" eltávolítsa a sikeres szereplés útjából.

A tréner körül tehát Győrött is izzani kezdett a levegő, s úgy tűnik, mindez változasákot von majd maga után, a játékoskeretben és az edzői stábban egyaránt. Kedden ugyanis Varga a tartalékcsapathoz "száműzte" Molnár Leventét és Mracskó Mihályt, segítői közül Hannich Péter pályaedzőt és Boros Lukács kapusedzőt, míg Orosz László gyúró és Nagy Sándor erőnléti és rehabilitációs edző munkaviszonyát a klub - Varga javaslatára - valószínűleg megszünteti.

Nagyon úgy fest, csapattársai sorsára jut Vayer Gábor is, akivel a kedd délelőtti edzés után közölték, hogy délutántól nem látogathatja a foglalkozásokat. Szerdán egy megbeszélésen kell megjelennie a csapatkapitánynak, ahol majd közlik vele, hogy mire számíthat a továbbiakban.

"Bevallom, nagyon megleptek a történtek - mondta Vayer Gábor. - Nem szeretnék a dolgok elébe menni, ezért nem is mondanék semmit. A lelkiismeretem tiszta, az edzéseken becsülettel elvégzem a munkát. Tény, hogy gyengébben sikerült nekem is a kezdés, de így is két gólt szereztem azon az öt meccsen, amikor pályára léptem, ráadásul ezek fontos találatok voltak."

Papp Győző

Korábban:

Sopron - Győri ETO 4 - 0

Mindent egy helyen az Eb-ről