Neymar és Ronaldo arcát is magára tetováltatta a brazil sztárfocista - fotó

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Brazília-Dél-Korea, Nyolcaddöntő, Stadium 974 - Ras Abu Aboud, 2022.12.05., Brazília, Dél-Korea
Brazil's forward #09 Richarlison celebrates scoring his team's third goal during the Qatar 2022 World Cup round of 16 football match between Brazil and South Korea at Stadium 974 in Doha on December 5, 2022. (Photo by NELSON ALMEIDA / AFP)
Vágólapra másolva!
A brazil labdarúgó-válogatott sztárja, a katari vb-n három gólt szerző Richarlison egy új tetoválással próbálja motiválni magát a csalódást keltő vb-szereplés miatt. A Tottenham csatára a hátára varratta saját arcát, valamint Neymar és a világbajnok Ronaldo arcképét is.
Vágólapra másolva!

Egészen döbbenetes tetoválást csináltatott magának a 25 éves csatár, aki a világbajnokságon a brazil válogatott egyik legjobbja volt.

Richarlison a hátára varratta saját arcképét és két másik brazil sztárét, Neymarét, valamint Ronaldóét,

aki a 2002-es vb legnagyobb hőse és gólkirálya volt.

A brazil válogatott legutóbb éppen 2002-ben volt világbajnok, ám az azóta eltelt 20 év alatt még döntőbe sem jutott. Brazília ezen a vb-n a negyeddöntőben esett ki a horvátok ellen, és négy évvel ezelőtt is a legjobb nyolc között ért véget számára a torna, akkor Belgium búcsúztatta Neymarékat.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.