Brutális utcai háborúk Párizsban és Brüsszelben - videón a marokkói migránsok tombolása

FIFA World Cup 2022 semi-final thrills in Brussels 2022,2022 FIFA World Cup Qatar,Belgium,Brussels,celebrate,Clashe Horizontal
BRUSSELS, BELGIUM - DECEMBER 14: Moroccan supporters clash with police as Moroccan supporters celebrate the historical milestone of Morocco after losing the final against France in Brussels, Belgium on December 14, 2022. Farouk Batiche / Anadolu Agency (Photo by FAROUK BATICHE / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság szerdai elődöntőjében a címvédő franciák 2-0-ra legyőzték Marokkót. A mérkőzés alatt és után Párizsban, Brüsszelben és több francia városban is az utcákon tomboltak, gyújtogattak és káoszt okoztak a marokkói migránsok, akik brutálisan összecsaptak a rendőrökkel.
Vágólapra másolva!

A francia-marokkói elődöntő idején Párizs utcáin elszabadult a pokol, ahol mintegy 2200 rendőrt és csendőrt kellett mozgósítani, hogy megfékezzék a brutális zavargásokat. A mérkőzés után több mint 100 embert tartóztattak le, sokaknál tiltott fegyvereket találtak.

Montpellier-ben is elszabadultak az indulatok, marokkói migránsok támadtak az ünneplő francia szurkolókra. Az utcai háborúban egy fiatal férfit halálra gázoltak.

Brüsszelt megint lángokba borították az agresszív bűnözők, akik összecsaptak a rendőrökkel az utcán.

Lyon városában is zavargások voltak az utcákon, petárdákkal és rakétákkal lövöldöztek a rendőrökre, több embert is letartóztattak.

Forrás

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.