Retteg Deschamps, óriási bajban a franciák a vb-döntő előtt

France v Morocco: Semi Final - FIFA World Cup 2022 2022,FIFA,Football,France,Morocco,Qatar,Semi final,Soccer Horizontal
Deschamps számára valóságos tragédia lenne, ha Mbappé is megfertőződne
Vágólapra másolva!
A címvédő francia válogatott Argentínával találkozik a katari labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjében, miután Marokkót 2-0-ra legyőzte az elődöntőben. Didier Deschapms szövetségi kapitány azonban ideges a finálé előtt, ugyanis a csapatnál egy vírus terjed és már többen is megbetegedtek.
Vágólapra másolva!

Dayot Upamecano és Adrien Rabiot nem játszhatott a Marokkó elleni elődöntőben, mert mindketten megbetegedtek. A két játékost elkülönítették a többiektől, de Deschamps bízik abban, hogy felépülnek vasárnapig.

A szövetségi kapitány ugyanakkor aggódik, mert Kingsley Coman is belázasodott, és Deschamps attól tart, hogy a csapatnál terjedű különös vírus megfertőzheti a többieket is.

Katarban rengetegen légúti problémával küszködnek, amely influenzaszerű megbetegedést okozhat, ennek súlyossága pedig egyénenként változó.

Deschamps számára valóságos tragédia lenne, ha Mbappé is megfertőződne Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

a játékosok pedig nagy erőfeszítéseket tettek a pályán, és nyilvánvalóan ezt az immunrendszerük is megsínylette" - mondta az 54 éves szakember.

"Minden szükséges lépést megteszünk, igyekszünk biztosítani, hogy ne terjedjen, de a vírusok természetesen fertőzőek, ezért óvintézkedésekre van szükségünk" - tette hozzá a címvédésre készülő franciák szövetségi kapitánya.

Forrás

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.