Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hihetetlen, hogy utaztatták Messiék a trófeát a repülőn - képek

Argentina v France: Final - FIFA World Cup Qatar 2022 soccer Qatar22 Qatar2022 worldcup22 worldcup2022 worldcup Qatar Katar Lusail City Lusail Stadium Lionel Messi Argentina Paris Saint-Germain World Cup trophy FIFA World Cup Qatar 2022 Final match France
Lionel Messi right winger of Argentina and Paris Saint-Germain kissed the World Cup trophy after the FIFA World Cup Qatar 2022 Final match between Argentina and France at Lusail Stadium on December 18, 2022 in Lusail City, Qatar. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokság döntője után a győztes argentin válogatott elindult hazafelé. Lionel Messiék gépe – magyar idő szerint – háromnegyed 9 magasságában szállt fel Dohában, ám 14 óra után Rómában szállt le, ahol üzemanyagot vett fel, majd folytatja útját Buenos Airesbe. A friss világbajnokok hazafelé tartó hosszú úton kihasználták az időt, és megosztottak pár képet a saját közösségi oldalaikon a trófeával.
Vágólapra másolva!

A világbajnok csapat gépe a tervek szerint este negyed nyolckor szállt volna le Buenos Airesben, ám történt egy kis csúszás a programban, a késés miatt pedig várhatóan csak éjjel 3 órakor landol a csapatot szállító repülőgép. Ám az olasz fővárosban tett kitérő során számos játékos élt a lehetőséggel, hogy megosszon a közösségi oldalán egy közös képet a trófeával.

A katari vb legjobb játékosának megválasztott hétszeres aranylabdás Lionel Messi az Instagramon osztotta meg közös képét a hőn áhított vb-trófeával, amit néhány óra alatt közel 20 millión kedveltek.

Messihez hasonlóan Papu Gómez is így tett. A képen a Sevilla támadója kezében tartja a trófeát és gyönyörködik benne.

– üzent az argentin szurkolóknak.

A döntő egyik hőse, Emiliano Martínez is posztolt egy képet, amelyen úgy tartja a trófeát a kezében, akár egy újszülöttet.

A legkreatívabb Instagram-poszt azonban alighanem Nicolás Tagliaficoé, aki a 24 óra után eltünő történetében osztott meg egy zseniális képet, amelyen a repülőgép ülésére "ültette" a trófeát, de biztos, ami biztos, még be is kötötte a biztonsági övvel.

Tagliafico nagyon vigyázott a repülőn is a trófeára Forrás: Instagram/Nicolás Tagliafico

Az Atlético Madrid középpályása, Rodrigo de Paul az Adids által készített különleges, immáron három csillagos (Argentína három világbajnoki címe) pólóban pózolt a trófeával, és természetesen a csókok sem maradhattak el.

Többek között Nahuel Molina, a vb legjobb fiatal játékosának megválasztott Enzo Fernández, Alexis MacAllister, Nicolás Otamendi és Ángel Di María is fotózkodott a trófeával.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről