Kitálalt a gigantikus mellű pornós Cristiano Ronaldo nagyképű barátnőjéről

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Portugália-Svájc, Nyolcaddöntő, Lusail stadion, 2022.12.06., Portugália, Svájc
LUSAIL CITY, QATAR - DECEMBER 06: Georgina Rodriguez, partner of Cristiano Ronaldo of Portugal, looks on prior to the FIFA World Cup Qatar 2022 Round of 16 match between Portugal and Switzerland at Lusail Stadium on December 06, 2022 in Lusail City, Qatar. (Photo by Lars Baron/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Érik az újabb botrány. Ezúttal egy Chelsea-játékos szeretője hallatta a hangját a portugál világsztár, Cristiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodríguez kapcsán.
Vágólapra másolva!

Ahhoz képest, hogy nem nyújtott épp zseniális teljesítményt, néha úgy érzi az ember, hogy a vébé kapcsán szinte minden hír Cristiano Ronaldoról szól: csak épp nem túl jó fényben feltüntetve őt. Nem csoda, hogy már szinte senki sem tart igényt a klasszisra.

Ráadásul a kellemetlen hírekre barátnője, Georgina Rodríguez is rátesz egy-egy lapáttal: hol botrányos rongyrázásával akasztja ki az embereket, hol azzal, hogy beolvas a portugál válogatott vezetésének Ronaldo háttérbe szorítása miatt.

Nos, most is épp ezen beolvasása miatt érezte úgy egy

másik "focista-barátnő", hogy hallassa a hangját. Paola Saulino OnlyFans-modell, aki többek közt azzal vált ismertté, hogy azt állítja, a Chelsea egyik játékosával folytatott viszonyt

(az érintett játékos nevét azonban nem hozta nyilvánosságra), keményen beleállt Georginába, arrogánsnak nevezve őt, aki jobban teszi, ha fociügyekben inkább nem szólal meg - írja a Bors.

"Jobban tetszik a marokkói játékos anyukájának alázata (utalt egy másik Portugália-Marokkó összecsapás utáni nyilatkozatra – a szerk.), mint

– osztotta ki Georginát.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit.