Itt van a horvátok csodagólja - videó

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Bronzmérkőzés, Horvátország-Marokkó, Horvátország, Marokkó, 2022.12.17.
DOHA, QATAR - DECEMBER 17: Mislav Orsic of Croatia shoots during the FIFA World Cup Qatar 2022 3rd Place match between Croatia and Morocco at Khalifa International Stadium on December 17, 2022 in Doha, Qatar. (Photo by Richard Heathcote/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A horvát válogatott szenzációs góllal szerezte meg másodszor is a vezetést Marokkó ellen a világbajnokság bronzmérkőzésén.
Vágólapra másolva!

A 43. percben a marokkóiak labdát veszítettek a saját tizenhatosuk előtt, Livaja kitette a labdát Orsichoz, aki 14 méterről jobb belsővel tekert a hosszú felső irányába, majd a labda a kapufáról a túlsó sarokba pattant. A horvátok ezzel 2-1-es vezetéssel mehettek szünetre. A gólt ITT lehet megnézni.

Töltse le az Origo Sport applikációt, hogy követni tudja élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit. És kövesse velünk a vb híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!