Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Elképesztő, mennyit bukott a túlzott optimizmusa miatt egy angol üzletember

angol, válogatott, szomorú, kiesett
AL KHOR, QATAR - DECEMBER 10: A dejected Harry Kane of England reacts after his team is knocked out of the FIFA World Cup during the FIFA World Cup Qatar 2022 quarter final match between England and France at Al Bayt Stadium on December 10, 2022 in Al Khor, Qatar. (Photo by James Williamson - AMA/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A katari labdarúgó-világbajnokságon Anglia kiesése az egész nemzetet elszomorította, de egy Karl Baxter nevű férfi valószínűleg mindenkinél rosszabbul járt.
Vágólapra másolva!

Miután Anglia ígéretes teljesítménnyel (Irán elleni 6-2-es győzelemmel) kezdett a katari vb-n, Baxter úgy döntött, hogy elfogadja egy beszállító ajánlatát, és a poole-i székhelyű vállalata, a Wholesale Clearance UK

18 ezer vb-mezt vásárol, ami azt mutatja, hogy Anglia a világbajnok.

A vállalkozó már előre gondolkodott és úgy tervezte, hogy 30 fontért adja majd el darabját, de Gareth Southgate csapatának kiesése tönkretette a tervét.

„Le vagyok döbbenve, hogy Anglia kiesett. Az első katari fellépés nagyon lenyűgözött, és meg voltam győződve arról, hogy ezúttal sikerül nyernünk. Egy szállító felajánlotta a befektetést, és nem tudtam nemet mondani – mondta Baxter. –

Ugyan végül nem a mi csapatunk nyert, véleményem szerint akkor is ők a győztesek."

Forrás

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről