Így hisztiztek a marokkóiak a lefújás után - videó

Croatia vs Morocco: 3rd Place - FIFA World Cup Qatar 2022 Croatia,Doha,FIFA,Football,Morocco,Qatar,Soccer,sports,World Cup Horizontal
DOHA, QATAR - DECEMBER 17: Achraf Hakimi (2) of Morocco argues with the referee during the FIFA World Cup Qatar 2022 3rd Place Match between Croatia and Morocco at Khalifa International Stadium on December 17, 2022 in Doha, Qatar. Ercin Erturk / Anadolu Agency (Photo by Ercin Erturk / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A marokkói válogatott játékosai nehezen viselték, hogy kikaptak Horvátországtól a világbajnokság bronzmeccsén, ezért a lefújás után többen is megrohamozták Abdulrahman al-Dzsasszim játékvezetőt, hogy kérdőre vonják bizonyos ítéletei miatt. Az észak-afrikaiak már a mérkőzésen is hevesen reklamáltak, pedig nem sokkal korábban a bíró megmentette őket egy 11-estől. A leghevesebben a marokkóiak sztárja, Achraf Hakimi méltatlankodott, ám végül az amúgy hevesen hisztiző Valid Regragi szövetségi kapitány és Bunu kapus ellökdöste. Aztán a szövetségi kapitányt is le kellett fogni.
Vágólapra másolva!

Töltse le az Origo Sport applikációt, hogy követni tudja élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit, és kövesse velünk a vb híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!