Hordágyon vitték le a pályáról a válogatott focistát, szinte biztos, hogy lemarad a vb-ről - videó

fbl Horizontal
Marseille's Moroccan midfielder Amine Harit is comforted by Monaco's Malian midfielder Mohamed Camara as he is evacuated on a stretcher after suffering an injury during the French L1 football match between AS Monaco and Olympique de Marseille at the Louis II Stadium (Stade Louis II) in the Principality of Monaco on November 13, 2022. (Photo by Valery HACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
A francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 15. fordulójának záró mérkőzésén az Olympique Marseille egy 97. percben szerzett góllal 3-2-re legyőzte idegenben a Monacót. A vendégek sikere azonban vezéráldozattal járt, ugyanis a marokkói válogatott Amine Harit súlyosan megsérült, így könnyen lehet, hogy lemarad a jövő vasárnap kezdődő világbajnokságról.
Vágólapra másolva!

Az OM támadóközéppályásának bal térde a második félidőben 1-1-es állásnál sérült meg, miután egy támadásnál ütközött az egyik hazai védővel. Ugyan azt egyelőre nem lehet tudni mennyire súlyos a marokkói válogatott játékos sérülése, de lévén, hogy csak hordágyon tudta elhagyni a pályát, valószínűleg nem épül fel a jövő vasárnap kezdődő vb-ig.

A Marseille végül Kolasinac 97. percben szerzett találatával nyerte meg a forduló rangadóját.

Ligue 1, 15. forduló:
AS Monaco-Olympique Marseille 2-3 (1-1)
gólszerzők: Ben Yedder (45. – 11-es), Volland (72.), illetve Sánchez (35.), Veretout (83.), Kolasinac (90+7.)