Egy pornócég ajánlott munkát a vb-ről lemaradó sztárfocistának

England v Italy: UEFA Nations League - League Path Group 3 England v Italy NurPhoto UEFA Nations League League Path Group 3 Action Foto Sport Fikayo Tomori AC Milan Molineux Stadium 11th June England Group Wolverhampton Horizontal PHOTO
Tomori eddig háromszor szerepelt az angol válogatottban, de a vb-n nem lesz ott
Vágólapra másolva!
Egészen bizarr ajánlatot kapott az angol labdarúgó-válogatott vb-keretéből kimaradó Fikayo Tomori, ugyanis az egyik pornócég felkérte, hogy legyen a katari világbajnokság szakértője a felnőtt tartalmakat kínáló népszerű oldalon, a Stripchaten.
Vágólapra másolva!

Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate csütörtökön hirdette ki keretét a jövő héten kezdődő kontinenstornára, az Európa-bajnoki ezüstérmes keretéből pedig több sztárjátékos is kimaradt.

Az egyik legnagyobb hiányzó az olasz bajnok AC Milan védője, Fikayo Tomori, akinek nem sokat kellett várnia, hogy befusson az első munkaajánlat a vb-idejére.

Tomori eddig háromszor szerepelt az angol válogatottban Forrás: NurPhoto via AFP/Action Foto Sport/NurPhoto/Action Foto Sport

Max Bennett, a Stripchat alelnöke állítólag levelet írt a 24 éves hátvédnek, amelyben 250 ezer dollárt (nagyjából 98 millió forint) ajánlott azért, hogy a felnőttfilmes oldalon különleges szakértőként tevékenykedjen a vb teljes ideje alatt. A pénz mellett pedig korlátlan „tokenek" is szerepelnek az ajánlatban, amelyeket Tomori a webkamerás modellek privát műsoraira használhatna fel.

Nos, alighanem meglepő lenne, ha a nigériai származású angol focista elfogadná az ajánlatot.