Így készül a foci-vb-re az arccsonttörést szenvedő Tottenham-sztár - fotó

Horizontal FOOTBALL HEADSHOT JOY
(FILES) This file photograph taken on September 27, 2022, shows South Korea's Son Heung-min celebrating his goal against Cameroon during a friendly football match between South Korea and Cameroon in Seoul. - Son Heung-min will be a part of South Korea's national team in the Qatar World Cup 2022. (Photo by Jung Yeon-je / AFP)
Vágólapra másolva!
A dél-koreai labdarúgó-válogatott legnagyobb sztárja, az arcműtéten átesett Szon Hung Min egy speciális védőmaszkban készül a november 20-án kezdődő katari futball-vb-re.
Vágólapra másolva!

A 30 éves támadót az Olympique Marseille elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen kellett lecserélni, miután vállon fejelte a francia csapat egyik játékosát. Szonnak eltört az arccsontja a bal szemgödrénél, ezért meg kellett műteni. Egy ideig úgy tűnt, veszélybe kerülhet a klasszis játékos vb-szereplése, de felépült és játszhat a tornán.

A dél-koreai válogatott csapatkapitánya egy speciális maszkot kapott, ebben vett részt az edzéseken, és valószínűleg majd a meccseken is viselnie kell.

Dél-Korea a H csoportba került és Uruguay ellen kezdi meg vb-szereplését november 24-én. Paulo Bento együttese ezt követően Ghánával és Portugáliával találkozik majd a csoportkörben.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!