Itt az év fotója: Ronaldo és Messi együtt sakkoztak a vb előtt - kép

Gianluigi Buffon, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo
TOPSHOT - Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) shares a light moment with Juventus's Italian goalkeeper Gianluigi Buffon (C) and Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (C/L) as they wait ahead of the awarding of the title of "Best Men's Player in Europe" at the conclusion of UEFA Champions League group stage draw ceremony in Monaco on August 24, 2017. (Photo by VALERY HACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
A jelenkor két legkiválóbb labdarúgója, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi is az ötödik világbajnokságár készül, ennek apropójában megosztottak egy közös fotót, amelyen együtt sakkoznak. Mondani sem kell, a kép valósággal felrobbantotta az internetet.
Vágólapra másolva!

A fénykép a Louis Vuitton jóvoltából jöhetett jöhetett létre, amely egyfajta reklámfogás a francia divatháztól a vasárnap kezdődő katari vb előtt. Minden bizonnyal Ronaldo és Messi számára is ez lesz az utolsó világbajnokság. Habár több mint 15 éve uralják ketten a nemzetközi labdarúgást, sem az argentin, sem pedig a portugál világsztárnak nem sikeült ezidáig világbajnoki címre vezetnie hazája válogatottját. Így a képen stílszerűen sakkozás közben láthatóak, amiről a közösségi médiában már most sokan úgy vélik, hogy minden idők legkedveltebb bejegyzése lesz. A fényképet Ronaldo és Messi is megosztotta a hivatalos Instagram-oldalá.

Ronaldo-oldalán alig két óra alatt több mint 14 millióan kedvelték a bejegyzést, míg Messinél 12 millió ez a szám, de vélhetően ez még több is lesz.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!