Vágólapra másolva!
Egy rosszul sikerült mozdulat után kórházba kellett szállítani az egyik legismertebb tartalomgyártót, Darren Jason Watkins Jr.-t.

Lehet egyáltalán nem mond semmit az a név, hogy Darren Jason Watkins Jr., esetleg IShowSpeed. Ez lehet nem a véletlen műve, mivel kifejezetten a fiatalabb generáció számára gyárt tartalmakat a 19 éves amerikai youtuber. A brutális nézettséggel rendelkező zenés videoklipek mellett kifejezetten sokat foglalkozik videójátékokkal is a streamer, főleg FIFA-t (EA Sports FC 24-et), Fortnite-ot, VALORANTOT és Robloxot élőzik a hatalmas rajongótáborának szórakoztatására. Csatornáinak dinamikus fejlődésére felfigyelt a szakma is, így 

2022-ben elnyerhette az év felfedezettjének járó díjat a 12. Streamer Awardson. 

Polgárpukkasztó stílusa miatt sokan megkérdőjelezik azt, hogy miért nézné őt bárki, de a statisztikák Watkinst igazolják. Hiába azonban a népszerűség, nem akarja a csúcson abbahagyni a 2017 óta folyamatosan kamerák előtt mozgó streamer. Ezt alátámasztandó olyan dolgot tett alig néhány hete, amire tényleg csak kevesen számítottak.

Váratlanul bukkant fel Brazíliában a 23 milliónál is több YouTube-feliratkozóval rendelkező előadóművész. A karneváli hangulat közepette egy körben találta magát IShowSpeed, ahol 

bemutatta azt a hátraszaltót, amit már több alkalommal sikeresen kivitelezett. Ezúttal az érkezését elrontotta, így azonnal észlelte, hogy valami gond van. 

A kórházba szállítást követően kiderült, hogy a térde sérült meg. A hónaljmankó alapján nem igazán tudja a sztár terhelni a sérült végtagját, de a félmosoly bizakodásra adhat okot.

Ez nem az első eset, hogy valami őrültségbe keveredik IShowSpeed. A fiatal srác korábban tűzijátékot durrantott a szobájában, túl közeli kapcsolatba került egy kígyóval, valamint néha a végletekig feszegeti a streaming platformok szabályzatában foglaltakat a szexuálisan túlfűtött adásaival. Egy igazi perpetuum mobile, azaz örökmozgó a youtuber, aki mindig keresi az izgalmakat még akkor is, ha a végén ő húzza a rövidebben. Már most arra várnak milliók, hogy következő alkalommal milyen őrültségbe vágja bele a fejszéjét. 

Kapcsolódó cikk