Top 5 League of Legends-skin, ha itt is megünnepelnéd a Halloweent

League of Legends, Nosferatu Vladimir
Ahogy Kevin nélkül nincs karácsony, úgy Nosferatu nélkül sincs Halloween
Vágólapra másolva!
Bewitching Morgana, esetlen Headless Hecarim? A Halloween idén sem maradhat el az Idézők Szurdokában. Ti milyen jelmezt húztok, amikor indul a ranked-vonat?

A League of Legends az Egyesült Államokból indult világhódító útjára és a Riot Games főhadiszállása még mindig Los Angelesben van, szóval egyértelmű, hogy a fejlesztők minden évben megemlékeznek a különleges ünnepről. Volt már olyan, hogy egy teljes eseményt körépakoltak, ez volt a Harrowing még 2010-2011-ben. Azóta pedig szinte minden évben érkezik egy skin-család, ami csak erre a különleges alkalomra készül. Ha pedig ti is szeretnétek megemlékezi erről, akkor íme az öt legjobb League of Legends Halloween- jelmez, szerintünk.

Headless Hecarim

A Fejnélküli Lovas-történetét a világon szinte mindenhol ismerik. Legyen szó a Sötét Emberről, a Zöld Lovagról vagy Sleepy Hollow-réméről,Tim Burton filmjében. Egyértelműen hatalmas ziccer lett volna kihagyni, mivel Hecarim szinte erre a szerepre született. A Riot persze a komoly stílus helyett inkább könnyedebb irányba ment, így kedvenc pónilovunk feje helyén egy sütőtököt találunk, és a karakter a játékon belül lángok között rohan bármerre is megy.

Headless Hecarim, a sütőtök fejű póniló Forrás: Origo

Nosferatu Vladimir

Vladimir inspirációja egyértelműen Bram Stoker Drakulája volt. A hős képességei a vérmágia körül forognak, ami a Nosferatu vámpír-klán egyik ismertetőjegye. Az Éjszaka Gyermekei pedig nem maradhatnak ki egyetlen Halloween-i buliból sem.

Ahogy Kevin nélkül nincs karácsony, úgy Nosferatu nélkül sincs Halloween Forrás: Origo

Zombie Brand

Ez a hőskinézet már több mint 10 éve, hogy megjelent, de az évek alatt nem veszített a népszerűségéből. A fejlesztők anno elárulták, hogy a skint a Walking Dead sorozat ihlette. A karakter mozgását az ott látott mozdultok alapján lőtték be és persze vizuálisan is sokat merítettek onnan. Az egész annyira jól sikerült, hogy sokszor azon kapja magát az ember, hogy egy bokorból mindjárt kiugrik Michael Jackson és már mehet is a Thriller-tánc.

Halloween egyenlő a zombik eljövetelével Forrás: Origo

Bewitching Morgana

Ha pedig már Halloween, akkor a boszorkányok és a varázslatok sem maradhatnak ki. A Bewitching skin-család pont erre fókuszál és talán az egyik legjobb kinézetet Morgana kapta. A karakter képességei elsütésekor egyedi animációkat kapnak, amikor talál a lekötés, akkor például denevérek repülnek ki az elkapott ellenfélből és persze az átkozott föld is pulzál az energiától.

Szép, de veszélyes a boszorkony Forrás: Origo

Little Devil Teemo

Az utolsó helyre persze csak egyetlen karakter pályázhatott. Aki hajlandó a kis Yordlet hozni a felső ösvényre, annak már alapból nincs lelke, de ha felveszi ezt a hacukát akkor egy kicsit meg tudunk bocsájtani. Mindenki tudja, hogy Teemo maga az ördög, szóval ideje elfogadni ezt és büszkén hirdetni.

Little Devil Teemo, a kis ördög fattya Forrás: Origo