Vágólapra másolva!
A csapat most megkapta jutalmát, de jövő nyáron, amikor a kinézetek landolnak majd a kliensben, akkor még egy zsák pénz áll majd a házhoz.

A League of Legends e-sport életében az év legfontosabb eseménye a Worlds. Ilyenkor a világ legerősebb ligáinak a játékosai feszülnek egymásnak, hogy eldöntsék melyik is a legjobb csapat a világon. A győztesek persze a dicsőségen kívül pénzjutalomban is részesülnek. 2023-ban a nyereményalap 2,25 millió dollár volt, amiből a T1 közel félmilliót zsebelt be. De ezzel még nem zárták el a pénzcsapot. Már a kezdetek óta hagyomány, hogy a világbajnoki csapat saját skincsokrot kap. A győztesek fejenként választhatnak egy hőst, aki a csapat színeiben pompázik majd. Ha pedig valahol a világon valaki úgy dönt, hogy megveszi azt a skint, akkor abból a csapat és a játékos százalékot kap. Persze a különleges kinézetnek van pár feltétele:

  • A játékosnak a választott hőssel legalább egy meccset játszani kell az aktuális Worlds valamelyik fordulójában
  • Ha a csapatnak már van kinézete a szóbanforgó hőssel, akkor a Riot lehet megkéri őket, hogy válasszanak mást
  • Xayah és a Rakan csak együtt kaphat skint.

De ezek után lássuk, hogy melyik hősre számíthatunk a T1 játékosaitól:

Top - Choi "Zeus" Woo-je (Aatrox, Gragas, Gnar, Gwen, Jayce, Rumble, Yone)

A döntő MVP-játékosa nagyszerű formában tolta végig az idei világbajnokságot. Talán Aatrox volt az aki a legveszélyesebb volt, de a választása minden bizonnyal Jayce lesz majd, a hős aki miatt sokan félik Zeus nevét.

Forrás: esport1.hu

Jungle - Mun "Oner" Hyeon-jun (Jarvan IV, Poppy, Rell, Sejuani, Maokai, Lee Sin, Nocturne)

A választék Oner esetében is igencsak széles, de szinte itt is borítékolható, hogy Lee Sin kapja majd a megtiszteltetést. A T1 dzsungelese már évek óta híres arról, hogy olyan manőverekre képes a hőssel, hogy még InSec előtt sem kell szégyenkeznie.

Forrás: esport1.hu

Mid - Lee "Faker" Sang-hyeok (Azir, Akali, Orianna, Sylas, Ahri)

A legendás játékosnak ez már a harmadik saját kinézete. A kérdés csak, hogy Zed és Ryze után kire esik majd a választása. Egyelőre ugyan a mides még nem mondott semmit, de a pletykák szerint Ahri lesz a befutó, hiszen neki köszönheti a Halhatatlan Démonkirály címet is, amiről még nem emlékezett meg.

Forrás: esport1.hu

ADC - Lee "Gumayusi" Min-hyeong (Ashe, Jinx, Kai'Sa, Nilah, Senna, Varus, Xayah, Caitlyn, Jhin, Kalista, Draven)

Guma az egész torna alatt stabil kiváló teljesítményt hozott. Ugyan nem ő volt az, aki igazán villogott, de mindig hozta azt amit elvártak tőle és még talán egy picivel többet is. A hírek alapján nála várható egy Draven, mint a kedvenc karaktere. De azon se lepődnénk meg ha a választása Jinxre esne, akivel 2023-as szezonban 73%-os győzelmi rátát hozott össze.

Forrás: esport1.hu

Support - Ryu "Keria" Min-seok (Alistar, Ashe, Bard, Rakan, Renata Glasc, Senna, Tahm Kench)

Keira esetében megint csak sok lehetőség van. Sok karakterrel játszott hihetetlenül. De mégis talán szűkíthetjük a kört két választásra. Tahm Kench és Renata Glasc nagy segítségére volt a csapatnak és Keira is többször elmondta, hogy a kedvencei közé tartoznak. meglátjuk kit választ majd.

Forrás: esport1.hu