Vágólapra másolva!
Észak-Amerika és Európa is elveszített egy újabb együttest, azonban a mutatott játék alapján ebben nincs semmi meglepő.

Egyetlen pillanatra sincs pihenés, ugyanis a Riot Games őrült tempóban pörgeti a 2023-as League of Legends-világbajnokság csoportkörét. A svájci rendszerben megrendezésre kerülő összecsapásokból már csak öt darab van hátra, utána eldől, hogy melyik nyolc csapat vehet részt az egyenes kieséses szakaszban. Dél-Korea és Kína egyelőre maximális létszámmal harcol a továbbjutásért, NA és EU már könnyes búcsút kellett vegyen két-két ötöstől. A Team Liquid Hondához a Cloud9, a Team BDS-hez a MAD Lions legénysége csatlakozott, hogy közösen vegyék az irányt a reptér felé. Nem bírta el tovább a nyomást az utolsó talpon maradt minor régió képviselője sem, a GAM Esports sima 0-2-vel esett ki a Dplus KIA ellen.

A folytatásban két olyan gigászi rangadót rendeznek, amelyen a top 8 lesz már a "nyeremény".

Egyelőre a JD Gaming, a Gen.G és az LNG Esports dőlhet hátra, ez a három klub már biztosan készülhet a jövő heti Bo5-ökre. Hozzájuk csatlakozik holnap az NRG és a G2 Esports, valamint a T1 és a Bilibili Gaming párharcainak két győztese. Mindenképpen érdemes felkelni már a korai órákban, ugyanis

egymásnak feszül NA és EU két bajnoka, avagy garantáltan bejut majd a playoffba legalább egy nyugati szervezet.

Ezután képernyőre kerül Faker, valamint a 2023-as MSI ezüstérmese, hogy lerendezzék nézetelétérésüket egy két győzelemig tartó szériában.