Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Holnap már az elődöntőkkel folytatódik az LEC alatti szint legnagyobb nemzetközi tornája, a tét nem kevesebb, 150 000 euró.

Francia kisdöntő az egyik ágon, mediterrán ütközet a másik ágon. Augusztus 31-én 17:00-tól folytatódik az EMEA Masters 2023-as nyári szezonja, méghozzá egy olyan elődöntővel, amire mindenképpen érdemes lesz odafigyelni.

A Macko Esports első olasz csapatként verekedte be magát a legjobb négy együttes közé, ellenfele, a Movistar Riders leküzdötte a démonjait, így spanyol bajnokként harcolhat a fináléért.

Négy csapat van már csak versenyben a 2023-as nyári EMEA Mastersen Forrás: Origo

Egy teljesen kiszámíthatatlan szériára van kilátás, ugyanis mindkét résztvevő könnyed 3-0-s eredménnyel lépett át a negyeddöntőkön. A teljes tornán egyetlen csapat nem szenvedett még vereséget, pont az a Macko, akik épp történelmet írnak.

Ismáéknak legalább százhúsz százalékot kell nyújtaniuk holnap a Szurdokban, ha szeretnék megszakítani Vzzék hatalmas menetelését.

A másik ágon egy elképesztően izgalmas széria után készülhet az újabb rangadóra Subicz "bluerzor" Dániel és Kiss "Vizicsacsi" Tamás egykori csapata, a Team GO. A francia bajnokság bronzérmese a padlóról állt fel a német címvédő SK Gaming Prime ellen, így már a legjobb nyolc között ki kellett hozniuk magukból a maximumot. A Karmine Corp ezzel szemben könnyedén ütötte ki az EMEA Masters címvédőjét, a legnagyobb esélyesnek kikiáltott DenizBank İstanbul Wildcats ötösét.

Caliste és Saken vezetésével megállíthatatlannak tűnik a korábban három EM bajnoki címet ünneplő klub.

A francia rangadót szeptember 1-jén 17:00-tól bonyolítják le, ahonnan egy LFL-ből érkező gárda biztosan kvalifikálja magát a nagydöntőbe. Ezzel visszaállhat a világ rendje, ugyanis tavasszal egy török és egy német csapat találkozott a végső párharcban.

Mindent egy helyen az Eb-ről