Vágólapra másolva!
Az EXCEL felső ösvényese vette a kezébe a borítékokat, így alakult ki az első négy párosítása a 2023-as MSI kieséses szakaszának.

Esélyt sem adott a Play-In Stage utolsó szériájában ellenfelének a veteránokkal telepakolt Golden Guardians, így teljesen megérdemelten szerezte meg az NA LCS ezüstérmese az utolsó kiadó helyet a Bracket Stage-ben. A PSG Talon lendülete eddig tartott, de ha tudják tartani ezt a fejlődést, akkor komolyan kell számolni velük a Worldsön.

Nem tartott sokáig azonban Huhiék öröme, ugyanis Odoamne azzal a JD Gaminggel sorsolta össze őket, akik magabiztosan húzták be az LPL 2023-as tavaszi szezonját.

Őrületes párosításokkal folytatódik a 2023-as MSI Forrás: Origo

A G2 Esports Dél-Korea bajnokát, a Gen.G-t kapta meg a kieséses szakasz első körében, a MAD Lionsra a tegnap 27. születésnapját ünneplő Faker és a T1 vár.

A Cloud9 örülhet talán a legjobban, ugyanis "csak" egy Bilibili Gaminggel kell megmérkőzniük a következő napokban.

Mindenképpen oda kell figyelni arra, hogy Kínát és Koreát meglepheti-e legalább egy-egy meccs erejéig valamelyik alacsonyabban rangsorolt ötös.

Ha ez nem következik be, akkor óriási csodának kell bekövetkeznie, hogy ne a T1, GEN, JDG, BLG négyesből kerüljön ki a világverseny győztese.

Egyelőre nem tudni, hogy mire képesek a kiemelt együttesek, mivel eddig még egyetlen meccset sem vívtak a londoni arénában.

Érdekesség, hogy az idei Mid-Season Invitationalön mindössze kettő olyan együttes vesz részt, amely korábbi években már magasba emelte a trófeát.

A G2-nak ez 2019-ben, a T1-nak (akkor még SK Telecom T1 néven) 2016-ban és 2017-ben sikerült. Most a legnagyobb esélyesek között Fakeréket, Chovyékat és Ruleréket emlegetik a szakértők, nekik kéne átszakítaniuk a célszalagot elsőként. A C9, G2, MAD, BLG és GG ötösnek az lehet a célja, hogy valamilyen módon meglepjék a 13.8-as League of Legends-frissítésen a "gigászokat", ahogy tette azt 2019-ben a Caps vezette rekordbajnok, valamint a Jensen vezette Team Liquid. Sem előtte, sem azóta nem volt még olyan finálé az MSI-on, ahol ne vett volna részt legalább egy kínai vagy koreai együttes.