Vágólapra másolva!
Nagy felháborodást okozott Ali Heibati legutóbbi, örmény Arkady Osipyan elleni HFC-meccse. Az iráni MMA-harcos az egyik ringlányt rúgta fenéken, miután elsétált mellette, ezért pedig örökös eltiltást kapott a szervezettől.

A Hardcore Fighting Championship (HFC) mérkőzésén Arkady Osipyan technikai KO-val győzött Ali Heibati ellen, ám az összecsapás elsősorban az iráni ketrecharcos megdöbbentő tette miatt marad emlékezetes. 

Ali Heibati, MMA, HFC, ketrecharc
Ali Heibati élete utolsó HFC-mérkőzésén szerepelt a meggondolatlansága miatt
Fotó: instagram.com/ali_heibatiii

Az MMA-harcos Heibati ugyanis a találkozó kezdete előtt fenéken rúgta az egyik ringlányt. A nő megrökönyödve nézett vissza rá, és a bírónak kellett "szétválasztania" őket. 

Az eset nagy botrányt keltett a rajongók körében is, és sokak szerint Ali Heibati megkapta a méltó büntetését azzal, hogy már az első menetben véget ért számára a mérkőzés, valamint a vizsgálat után 

a Hardcore Fighting Championship úgy döntött, hogy végleg kitiltja az iráni sportolót a szervezetből.

A találkozó után az iráni ketrecharcos bocsánatot kért a ringlánytól, és a feszült hangulatának tulajdonította a megnyilvánulását. Ugyan a nő elfogadta a bocsánatkérését, a HFC kizárásról szóló döntése végleges maradt.

Kapcsolódó cikkek