Vágólapra másolva!
Július 20-án, az arlingtoni AT&T stadionban összecsap egymással a legendás Mike Tyson és a youtuberből lett profi ökölvívó, Jake Paul. Az egykori nehézsúlyú világbajnok már készül a 30 évvel fiatalabb riválisa elleni bokszmeccsre, és újabb videót osztott meg arról, hogy milyen kemény edzéssel próbálja csúcsformába hozni magát az összecsapásra.

Hatalmas szenzációt okozott, amikor március elején bejelentették, hogy július 20-án, az arlingtoni AT&T stadionban összecsap egymással a legendás Mike Tyson és a youtuberből lett profi ökölvívó, Jake Paul. Az egykori nehézsúlyú világbajnok és a YouTube-sztár között 30 év a korkülönbség, a bemutató mérkőzés iránt már most hatalmas az érdeklődés világszerte.

Mike Tyson, Jake Paul
Mike Tyson és Jake Paul júliusban összecsapnak egymással a ringben
Fotó: AFP (Photo by Ian Maule and Fayez Nureldine / AFP)

Mike Tyson őrült tempóban készül a visszatérésre

Az előző hétvégén a Virginia állambeli Chantillyben rendezett CSA Shows rendezvényen, ahol a rajongók legendás sportolókkal találkozhatnak, Mike Tyson is feltűnt, és azonnal ledobta a pólóját, hogy megmutassa, milyen remek fizikai állapotnak örvend - írta meg a Magyar Nemzet.

Hiába a két bokszoló közötti 30 év korkülönbség, Tyson állapotát látva kőkemény összecsapásra van kilátás, és úgy tűnik, hogy az 57 éves legenda mit sem veszített az ütőerejéből és a tempójából. Az egykori nehézsúlyú világbajnok elszántan készül a nyári ütközetre, a közösségi oldalára újabb videót töltött fel az edzéséről, a felvétel alapján Jake Paulnak van miért izgulnia.

"Még mindig b.szakodni akarsz velem?" -

tette fel a kérdést Paulnak az Instagram-oldalára feltöltött videójában Tyson, aki legutóbb 2020-ban lépett ringbe egy bemutató mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek