Vágólapra másolva!
A korábbi ideiglenes WBC könnyűsúlyú világelső Ryan Garcia háromszor is padlóra küldte ellenfelét, Devin Haney-t, akitől végül pontozással vette el a veretlenségét.

Háromszor küldte paldóra ellenfelét az "őrült" Garcia

A WBC kisváltósúlyú világbajnoki mérkőzés esélyese a veretlen Devin Haney volt, a világbajnokot azonban már a nyitó menetben zavartba hozta egy bal kezes ütéssel Ryan Garcia. A címvédő ezt követően összeszedte magát és sokáig úgy tűnt, hozza a papírformát, ám az önkívületi állapotban bokszoló Garcia egy balhoroggal padlóra küldte, bár pontlevonással sújtották állj utáni ütésért. 

Mindez azonban nem zökkentette ki a kihívót, és a 10. és a 11. menetben is számolni kellett Haney-re,

a záró gongot követően pedig a pontozók többségi döntéssel Garciát hozták ki győztesnek a két amerikai csatájából - írta meg a profiboksz.hu.

Ki az őrült most? Minden éjszaka ittam. És mi történt? Én nyertem" -

mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Garcia, aki a mérkőzés előtti hetekben valóságos ámokfutást rendezett és őrültebbnél őrültebb megnyilvánulásokkal hergelte ellenfelét.

A győztes ezzel az értékes sikerrel azonban nem gyűjthette be a világbajnoki övet, köszönhetően annak, hogy pénteken nem tudott a limiten belül mérlegelni, így Haney megtarthatta a címét.

Kapcsolódó cikkek