Vágólapra másolva!
Július 20-án, az arlingtoni AT&T stadionban összecsap egymással a legendás Mike Tyson és a youtuberből lett profi ökölvívó, Jake Paul. A 30 évvel fiatalabb bokszoló már készül a meccsre, amely során ki akarja ütni az egykori nehézsúlyú világbajnokot.

Hatalmas szenzációt okozott, amikor egy héttel korábban bejelentették, hogy július 20-án, az arlingtoni AT&T stadionban összecsap egymással a legendás Mike Tyson és a youtuberből lett profi ökölvívó, Jake Paul. Az egykori nehézsúlyú világbajnok és a YouTube-sztár között 30 év a korkülönbség, de a meccsel kapcsolatban az még nem tisztázott, hogy éles, vagy bemutató mérkőzésen feszülnek majd egymásnak a felek.

Mike Tyson, Jake Paul
Mike Tyson és Jake Paul júliusban összecsapnak egymással a ringben
Fotó: AFP (Photo by Ian Maule and Fayez Nureldine / AFP)

Jake Paul ki akarja ütni Mike Tysont

Az ütközetet övező médiakampány már beindult és elkezdtek üzengetni egymásnak a bokszolók, Jake Paul pedig már meg is sértődött azon, hogy Tyson összekeverte őt a testvérével, az ugyancsak youtuberből lett ökölvívóval, Logannel.

Képzeld el, hogy először találkozol a hősöddel, és a testvéred nevén szólítanak. K.rvára nem is hasonlítunk egymásra. Mióta ezt hallottam, ki akarlak ütni a p.csába Mike" -

üzent a bokszlegendának a világbajnoki címről álmodozó Jake Paul.

A profiboksz.hu megírta, hogy a visszavágásra az 57 éves sztár egy edzésvideóval reagált, amelyben egyúttal jelezte, elkezdte a tréningeket. Hiába fiatalabb 30 évvel Paul az ellenfelénél, a jelek szerint Tyson tudása nem sokat kopott, így kőkemény összecsapásra lehet majd számítani júliusban.