Vágólapra másolva!
Miamiban, hétfőn, 42 éves korában meghalt Konsztantyin Kolcov, fehérorosz jégkorongozó, aki a teniszező, Arina Szabalenka párja volt. Szabalenka szerdán este a közösségi oldalán reagált a halálhírre.

Az egyesben és párosban is kétszeres Grand Slam-tornagyőztes teniszezőnő, Arina Szabalenka 2021 óta élt kapcsolatban a nála 17 évvel idősebb Konsztantyin Kolcovval, akinek a halálát egykori klubja, az orosz Szalavat Julajev jelentette be hétfőn. Az első fehérorosz hírek szerint egy vérrög okozta Kolcov halálát, a floridai rendőrség azonban felfedte, hogy a korábbi jégkorongozó leugrott az erkélyről egy ötcsillagos szállodában, így a miami hatóságok nyilvánvaló öngyilkosságként vették át a nyomozást – írta meg a Ripost.

Konsztantin Kolcov, Arina Szabalenka
Konsztantyin Kolcov halálhírére reagált Arina Szabalenka
Fotó: instagram.com/sabalenka_aryna

Szabalenka reagált Kolcov halálára

Szerdán este a sportolónő a közösségi oldalán osztott meg egy bejegyzést Kolcov halálával kapcsolatban, amelyből kiderült, hogy a közelmúltban már nem alkottak egy párt.

Konsztantyin halála elképzelhetetlen tragédia, és noha már nem voltunk együtt, a szívem összetört. 

Kérem, tartsák tiszteletben az én és az ő családja magánéletét ebben a nehéz időszakban" – írta a fehérorosz teniszezőnő.

Szabalenka a történtek ellenére jelezte, nem lép vissza a héten kezdődő Miami Open tenisztornától, amelyen először pénteken lép pályára egyik legjobb barátnője, a spanyol Paula Badosa ellen.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Kapcsolódó cikkek