Brutálisan arcon ütötte ellenfelét, eltiltották az őrjöngő dartsjátékost - videó

Vágólapra másolva!
A 30 éves angol dartsjátékos, Adam Smith-Neale az egyik versenyen brutálisan arcon ütötte riválisát, miután vereséget szenvedett.

Eltiltották a verekedő dartsjátékost

A 30 éves angol dartsjátékos egy amatőr mérkőzésen okozott botrányt, az esetről készült fevétel pedig azonnal elterjedt az interneten. A világranglista 82. helyén álló Smith-Neale-t az ellenfele legyőzte, és ettől olyan dühös lett, hogy ököllel arcon ütötte riválisát. Az őrjöngő játékost a tömegből egy másik férfi lökdöste odébb, hogy jobb belátásra bírja.

A Darts Szabályozó Hatóság (DRA) közleményt adott ki az eset után, melyben megerősítette, hogy eltiltotta a dühöngő Smith-Neale-t. 

2024. március 12-én Nigel Mawer, a DRA elnöke úgy döntött, hogy felfüggeszti Adam Smith-Neale-t a DRA által jóváhagyott eseményeken való részvételtől vagy versenyzéstől.

Ez egy olyan állításhoz kapcsolódik, amely szerint egy 2024. március 9-én lejátszott, Nuneatonban rendezett amatőr versenyen megtámadt egy másik játékost a meccse végén" - olvasható a DRA közleményében.

Adam Smith-Neale
Adam Smith-Neale botrányosan viselkedett egy amatőr meccsen
Fotó: bbc.com/sport/

Smith-Neale, aki öt év kihagyás után tavaly szerezte vissza PDC-tour kártyáját, az eltiltás következtében kihagyja a jövő heti Players Championship 5. és 6. versenyét a németországi Hildesheimben - számolt be róla a BBC.

Kapcsolódó cikkek