Több tízezer jegyet lehet venni csütörtökön a párizsi olimpiára

Paris Charles De Gaulle Airport 2023 Business Finance and Industry Charles de Gaulle Airport Collectibles Commercial Airplane Communication Finance and Economy For Sale France French Culture French capital Lifestyle Memorabilia Olympic mood Olympics Paral
ROISSY-EN-FRANCE, FRANCE - AUGUST.14, 2023: Mugs Oympic Games PARIS 2024 on display in a shop at Paris Charles de Gaulle Airport, on August 14, 2023, in Roissy-en-France, France. (Photo by Artur Widak/NurPhoto) (Photo by Artur Widak / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A párizsi olimpia szervezői több tízezer jegyet kínálnak eladásra csütörtöktől, valamint aznap az érmeket is bemutatják.

A szervezők tájékoztatása szerint mindegyik sportágra lesznek elérhető belépők, melyeket 10 órától lehet megvásárolni a tickets.paris2024.org oldalon. A korábbi sorsolástól eltérően a jegyeket - melyek 95 százaléka az Ile-de-France régióban, Párizs környékén sorra kerülő sporteseményekre szól - ezúttal jelentkezési sorrendben lehet megvásárolni. A belépők csaknem fele kevesebb mint 100 euróba kerül, és a nyitó- illetve záróünnepségre is lehet majd jegyet venni.

Szinte minden eseményre lehet majd jegyet venni Forrás: NurPhoto via AFP/Artur Widak/NurPhoto/Artur Widak

A párizsi játékokat július 26. és augusztus 11. között bonyolítják le, a paralimpia pedig augusztus 28-án kezdődik és szeptember 8-ig tart.

A szervezők közlése szerint a nyári játékokra eddig csaknem nyolcmillió jegyet adtak el a rendelkezésre álló 10 millióból.