Vágólapra másolva!
Ismét botrányba keveredett Floyd Mayweather, minden idők egyik legnagyobb bokszolója, aki ellen a biztonsági csapata miatt indítottak jogi támadást.

Az amerikai bokszlegenda jogi vitába keveredett egy incidenst követően, amelyben a biztonsági csapata is érintett volt. A The Blast beszámolója szerint Mayweather egyik testőrét azzal vádolják, hogy még 2022-ben egy Los Angeles-i étteremben megütött egy férfit. Az áldozat beszámolója szerint a mobiltelefonjával próbált videót készíteni Mayweatherről, amit nem nézett jó szemmel a profi boksz világából veretlenül távozott legenda egyik testőre.

Floyd Mayweather a testőre miatt került ismét bajba Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Ronald Martinez

A bíróságra benyújtott új dokumentumok szerint a biztonsági csapat tagja "hanyagul, szándékosan és rosszindulatúan megérintette az áldozatot, aki az ütéstől a földre esett". Állítólag a testőr ezután sem hagyta annyiban a dolgot és a földön próbálta meg elkobozni a férfi telefonját, ami további sérüléseket okozott.

Mayweather csapata tagadja a vádakat

Bár Mayweather képviselői arról számoltak be az incidens után, hogy a bokszoló a túlzsúfoltság miatt hagyta el az éttermet, nagyjából fél órával később kihívták a rendőröket, akik a nyomozás során ellentmondásokba ütköztek az áldozat beszámolója és a tanúk vallomásaihoz képest.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a férfi mekkora kártérítési összegre tart igényt.