Továbbra is 18 érmet jósol a magyaroknak a Gracenote

Paris Charles De Gaulle Airport 2023 Business Finance and Industry Charles de Gaulle Airport Collectibles Commercial Airplane Communication Finance and Economy For Sale France French Culture French capital Lifestyle Memorabilia Olympic mood Olympics Paral
ROISSY-EN-FRANCE, FRANCE - AUGUST.14, 2023: Paris Olympics 2024 accessories, gifts and merchandise on display in a shop at Paris Charles de Gaulle Airport, on August 14, 2023, in Roissy-en-France, France. (Photo by Artur Widak/NurPhoto) (Photo by Artur Widak / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A novemberi előrejelzéshez hasonlóan idei utolsó prognózisában is 18 érmet, köztük két aranyat jósol a magyaroknak a jövő évi, párizsi olimpián a statisztikákkal foglalkozó Gracenote.

A vasárnap frissített virtuális éremtáblázaton Magyarország a 14. helyen áll, a két győzelem mellett 12 második és 4 harmadik helyet vetít előre a program, amely a korábbi olimpiákon, világbajnokságokon és világkupaversenyeken elért eredményeket összesítve dolgozik. Az elemzés alapján a francia fővárosban ismét az amerikaiak lesznek a legeredményesebbek, megelőzve a kínaiakat és a briteket.