Novak Djokovic teljesen kiborult - videó

tennis Horizontal
Serbia's Novak Djokovic celebrates beating Britain's Cameron Norrie during the second men's doubles quarter-final tennis match between Serbia and Great Britain of the Davis Cup tennis tournament at the Martin Carpena sportshall, in Malaga on November 23, 2023. (Photo by LLUIS GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
A szerb teniszcsapat a Davis-kupa negyeddöntőjében Nagy-Britannia ellen szerepelt a spanyolországi Málagában, ahol Novak Djokovic ezúttal nem bírt tökéletesen az idegeivel.

A hétszeres világbajnok, 24-szeres Grand Slam-győztes Novak Djokovic, aki 400. hete vezeti a férfi teniszezők világranglistáját a brit Cameron Norrie-t verte 6-4, 6-4-re, míg Jack Draper 7-6, 7-6-ra kapott ki Miomir Kecmanovictól, így a szerbek 2-0-ra nyertek és bejutottak az olaszok elleni elődöntőbe.

Novak Djokovic győzeme után a szurkolókkal foglalkozott Forrás: AFP/Lluis Gene

Djokovic már a meccsen a szurkolókkal foglalkozott, akik kicsit heccelték a világelsőt. A szerb az egyik győztes labdamenet után a szurkolóknak mutogatta a fülét, majd egy puszit dobott feléjük szarkasztikusan.

A meccs után, amikor a pályán akart nyilatkozni a britek egy csoportja felé azt kiabálta, hogy "pofa be"!

„Normális, ha a szurkolók néha átlépik a vonalat, és a pillanat hevében én is reagálhatok, hogy megmutassam, nem elfogadható a magatartásuk. Azt tesznek, amit akarnak, de erre én is reagálni fogok. Beszélni akartam, amikor elkezdtek dobolni, és egész meccsen zavarni próbáltak" – mondta a később Djokovic.

A szerbek a legjobb négy között az olaszokkal találkoznak majd.