Arcon ütött egy szurkolót, ütőt tört, és bemutatott a közönségnek a Grand Slam-győztes teniszező - videó

tennis TOPSHOTS Horizontal
Daniil Medvedev argues with the audience during his men's singles match against Bulgaria's Grigor Dimitrov on day three of the Paris ATP Masters 1000 tennis tournament at the Accor Arena - Palais Omnisports de Paris-Bercy - in Paris on November 1, 2023. (Photo by JULIEN DE ROSA / AFP)
Vágólapra másolva!
Súlyos következményei lehetnek a teniszező Danyiil Medvegyev botrányos viselkedésének, aki több alkalommal is a kelleténél jobban kifakadt ingerültségében.

A Grand Slam-győztes orosz teniszező a múlt héten Bécsben, az Arthur Fils elleni meccsen egyszer úgy ütötte ki a közönség soraiba a labdát, hogy azzal éppen eltalálta egy néző arcát. Ugyan úgy tűnt, nem volt szándékosság a mozdulatában, ezért akár leléptetés is járhatott volna számára, ám végül engedték a folytatást, és egészen a döntőig menetelt.

Szerdán aztán Medvegyev már a párizsi mestertornán lépett pályára, ahol a legjobb 32 között 6-3, 6-7, 7-6-os vereséget szenvedett Grigor Dimitrovtól. Az orosz játékos a második szettben egy időhúzásért kapott figyelmeztetés után

egy ideig nem is volt hajlandó folytatni a meccset, majd miután gúnyolódtak rajta a szurkolók, dühében széttörte az ütőjét – egy labdamenetet törött ütővel is játszott le.

Ám Medvegyevnek inkább a meccs utáni cselekedete került a középpontba, amikor az öltözőbe menet kiintett, pontosabban bemutatott a közönségnek.

A sajtótájékoztatón tagadta, hogy ez történt: Medvegyev úgy nyilatkozott, hogy nem tenné ezt ezzel a közönséggel, és csak a körmeit ellenőrizte, ám a közösségi médiában kevesen hisznek ennek a magyarázatnak.