Brutális kivégzéssel ért véget a nehézsúlyú bokszrangadó - videó

Joe Joyce, Zhilei Zhang
(230924) -- LONDON, Sept. 24, 2023 (Xinhua) -- Zhang Zhilei (L) of China celebrates after defeating Joe Joyce of Britain in their WBO heavyweight interim title boxing rematch in London, Britain, Sept. 23, 2023. Zhang Zhilei of China needed only three rounds to knock out British boxer Joe Joyce here on Saturday to retain his title of WBO interim heavyweight champion. (Xinhua/Li Ying) (Photo by Li Ying / XINHUA / Xinhua via AFP)
Vágólapra másolva!
A britek nehézsúlyú sztárbokszolója, Joe Joyce szombat este újra megmérkőzött a kínai Zhilei Zhanggal. A Londonban megrendezett ütközet már a harmadik menetben véget ért egy brutális kiütéssel.

A WBO ideiglenes nehézsúlyú bajnoka, a 38 éves Joyce áprilisban meglepetésre hat menetben kikapott a 40 éves Zhangtól, és a két bokszoló Londonban újra összecsapott egymással. A brit ökölvívó szeretett volna bosszút állni a tavaszi vereségért és visszaszerezni a címét, de kínai ellenfele ezúttal is fölé nőtt és hatalmas ütésekkel sorozta meg.

A profiboksz.hu megírta, hogy a harmadik menetben aztán véget is ért a meccs,

Zhang egy gyilkos, fejre mért jobbossal padlóra küldte vetélytársát, Joyce-t pedig a brutális pofon után le is léptette a mérkőzésvezető.

Újabb bravúros győzelmének köszönhetően a kínai ökölvívó lett lett az első számú kihívója WBO vonalon a világelső ukrán Olekszandr Usziknak.