Vágólapra másolva!
A szombati nap sem telt érdekességek nélkül a sport világában, a szokásoknak megfelelően ezúttal is egy helyen gyűjtöttük össze a legfontosabb híreket.

A hazai rendezésű Európa-bajnokság előtt álló német labdarúgó-válogatott óriási pofont kapott, miután felkészülési mérkőzésen 4-1-re kikapott a japán csapattól Wolfsburgban.

A magyar labdarúgó-válogatott Belgrádban aratott Eb-selejezős bravúrgyőzelme után a szerbek felháborodtak, ugyanis nem tetszett nekik, ahogy Szoboszlaiék ünnepeltek a meccs után.

A szerbek szerint a magyar válogatott játékosai túlzásba estek a belgrádi győzelem után Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Döbbenetes módon elbántak a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatával a vasárnapi Brest Bretagne elleni BL-meccs előtt. A klub beszámolója szerint váratlanul nehézre sikerült az eljutás a francia városba.

Az egykori világranglista-17. teniszezőt, Bernard Tomicot brutálisa összeverték. A felvételek szerint még akkor is ütötte-rúgta két férfi, amikor ő a földön fekve könyörgött kegyelemért.

Sajnos ez a nap sem telt el halálhír nélkül, ugyanis 70 éves korában meghalt Lisa Lyon testépítő, modell, akiről a Marvel a képregényhős Elektra karakterét formázta meg.

A korábbi teniszsztár, a manapság már online pornózásból élő Ashley Harkleroad ezúttal egy teljesen meztelen fotóval kényeztette el a rajongóit. A 38 éves amerikai teniszezőnő ennél merészebb képet talán még nem is osztott meg a közösségi médiában.