Fiatalon meghalt a legendás amerikai sportoló

WWE Rings The New York Stock Exchange Opening Bell In Honor Of WrestleMania 32 GettyImageRank2 Head Capital People Combat Sport USA International Landmark New York City New York Stock Exchange Four People Photography Stock Market and Exchange Honor Arts C
NEW YORK, NY - MARCH 29: WWE Superstars Erick Rowan, Bray Wyatt and Braun Strowman with NYSE Global head of capital markets Garvis Toler (3rd from left) ring The New York Stock Exchange Opening Bell in honor of WrestleMania 32 at New York Stock Exchange on March 29, 2016 in New York City. Jamie McCarthy/Getty Images/AFP (Photo by Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Mindössze 36 éves korában meghalt a legendás pankrátor, Bray Wyatt. A Windham Rotunda néven született sportoló halálát az első hírek szerint szívroham okozta.

Bray Wyatt február óta nem szerepelt tévés fellépésen sérülés miatt, a hírek szerint elkapta a koronavírust, ami a szívére is ráment.

Wyattnek már a nagyapja is híres birkózó volt, Blackjack Mulligan néven futott és az édesapja, Mike Rotunda is versenyzett. Wyatt testvére, Bo Dallas is versenyzett pankátorként.

Bray Wyatt (balól a második) Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy

„Teljesen összetörtem a hír hallatán. Mindig különösen tiszteltem és szerettem a Rotunda családot. Imádtam a szerepüket, a promókat, a fellépéseiket, és ahogy kapcsolódtak az egész WWE univerzumhoz. Igazán különleges karakter vot, ami a mai világban egyre ritkább a profi birkózásban" – emlékezett meg a sportolóról Dwyne The Rock Johnson.

A hír azért is érintette érzékenyen a pankrátor társadalmat, mert egy nappal korábban, 79 éves korában meghalt Terry Funk, akinek 50 éves portolói pályafutása volt és hollywoodi produkciókban is feltűnt, többek között a Rambóban is.