Nagyon kínos helyzetbe hozták a görög sztárteniszező barátnőjét Wimbledonban - videó

tennis Horizontal
Spain's Paula Badosa returns the ball to US player Alison Riske-Amritraj during their women's singles tennis match on the third day of the 2023 Wimbledon Championships at The All England Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 5, 2023. (Photo by Daniel LEAL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
A görög sztárteniszező, Sztefanosz Cicipasz barátnőjét, Paula Badosát kellemetlen helyzetbe hozta Wimbledonban az egyik riporter a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

A spanyol teniszezőnek a második fordulóban lejátszott egyéni meccsét sérülés miatt fel kellett adnia a második szettben, így ukrán ellenfele, Marta Kostyuk jutott tovább.

A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón aztán furcsa helyzetbe került Badosa, akinek az egyik riporter gratulált a győzelemhez, holott a 25 éves játékos kikapott.

Badosa kijavította kérdezőjét, aki ezt meg sem hallotta és csak azzal foglalkozott, amit kérdezni akart - a spanyol teniszező fizikai állapota és önbizalma felől érdeklődött. A sérüléséből nemrég visszatért Badosa másodszor is elmodta, hogy nem nyerte meg a meccset, majd a moderátor a háttérben ezt megerősítette, mire a riporter visszakérdezett, aztán folytatta a mondandóját.

A láthatóan meglepett játékos végül válaszolt a neki szegezett kérdésre, és elmondta, hogy nem érezte jól magát a pályán, ezért döntött úgy, hogy inkább feladja a meccset.