Sokkoló pillanatok: elképesztő fájdalmak között, sikítva esett össze a pályán Venus Williams - videó

Wimbledon tennis / VENUS WILLIAMS VS ELINA SVITOLINA Horizontal
Officials assist VENUS WILLIAMS of UNITED STATES OF AMERICA after slipped during the Ladies’ Singles First Round match against ELINA SVITOLINA of UKRAINE in the Championships, Wimbledon at All England Lawn Tennis and Croquet Club in London, the United Kingdom on July 3, 2023. ( The Yomiuri Shimbun ) (Photo by Tetsu Joko / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP)
Vágólapra másolva!
Drámai pillanatok játszódtak le a wimbledoni tenisztonán: Venus Williams ugyanis fájdalmaktól gyötörve, sikítva terült el a füvön.

A 43 éves amerikai világsztár – az All England Club ötszörös egyéni és hatszoros páros bajnoka – már eleve befáslizott jobb térddel kezdte a játékot az ukrán Elina Szvitolina ellen.

A harmadik gém végén aztán egy röpténél nem sikerült kitámasztania Venusnak, megcsúszott és kínok között feküdt el a legendás wimbledoni gyepen

- vette észre a Bors.

Venus Williams hosszas ápolás után folytatta ugyan a meccset, de két játszmában simán kikapott (4:6, 3:6) a Gael Monfils párjától, akivel már közös gyereke is van. A meccset követően azt is elmesélte, mi történt vele: