Djokovic egy zseni, de ez még neki sem sikerülhetett - videó

Wimbledon tennis / PEDRO CACHIN vs NOVAK DJOKOVIC Horizontal
NOVAK DJOKOVIC of SERBIA hits a ball during the Gentlemen’s Singles First Round match against PEDRO CACHIN of ARGENTINA in the Championships, Wimbledon at All England Lawn Tennis and Croquet Club in London, the United Kingdom on July 3, 2023. ( The Yomiuri Shimbun ) (Photo by Tetsu Joko / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP)
Vágólapra másolva!
Novak Djokovic a papírformának megelelően győzött a wimbledoni teniszbajnokság első fordulóban, és még arra is volt érkezése, hogy az esőszünetben szórakoztassa a közönséget.

A világranglistán jelenleg második, 23 Grand Slam-győzelmével rekorder szerb klasszis az első fordulóban a rangsorban 68. Pedro Cachinnal került össze. Az argentin nem rossz játékos, de csak annyit sikerült elérnie, hogy a 6:3, 6:3, 7:6-ra elveszített meccsen a harmadik szettben kicsit megszorongatta Djokovicot.

A mérkőzést, ahogy az összes többi ezzel egy időben rendezett találkozót egy kiadós, közel egyórás esőszünet szakította félbe, ami remek alkalmat adott a szerb sztárnak egy kis bohóckodásra: egyedül, egy törölközővel szaladt felszárítani a pályát.

Miközben a többi GS-tornán a közönség rendre ellene van, amit ő gyakorta szóvá is tesz, addig az All England Clubban hallhatóan osztatlan népszerűségnek örvend.