Eltört nemi szerv és halottnak hitt ketrecharcos

UFC 269 Weigh-in GettyImageRank2 Horizontal SPORT MARTIAL ARTS
LAS VEGAS, NEVADA - DECEMBER 10: Dustin Poirier reacts on stage alongside Joe Rogan during the UFC 269 ceremonial weigh-in at MGM Grand Garden Arena on December 10, 2021 in Las Vegas, Nevada. Carmen Mandato/Getty Images/AFP (Photo by Carmen Mandato / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A szombati nap sem telt érdekességek nélkül a hazai és a nemzetközi sportvilágban, így egy helyen összegyűjtöttük a legfontosabb híreket július 15-éről, ha esetleg lemaradt volna róluk.

A korábbi Fradi-játékos, Aissa Laidouni ismét Magyarországon járt, ugyanis csapata, az Union Berlin a ZTE ellen játszott felkészülési meccset. A tunéziai válogatott középpályás a meccs után üzent a ferencvárosi szurkolóknak.

Újabb híreket érkeztek a múlt héten agyvérzéssel kórházba került Edwin van der Sar ról, a holland legenda állapotáról most a családja adott ki közleményt.

Az NBA legendája, Dennis Rodman egy műsorban arról is beszélt, hogy élete során már háromszor is eltört a nemi szerve, ezek közül egyszer közvetlenül egy fontos mérkőzés előtt.

A műsoraival és a UFC-közvetítések kommentálásaival híressé vált Joe Rogan egy podcastben elárulta, hogy még aktív sportoló korában egy alkalommal nagyon megijedt egy jól sikerült ütés után, ugyanis halottnak hitte a brutálisan kiütött ellenfelét.

A Magyar Nagydíj előtti rövid pihenőt Ibizán, egy jachton szórakozva használta ki a Mercedes Forma-1-es pilótája, Lewis Hamilton. A brit versenyző egy bikinis teniszezőnővel és egy híres színésznővel bulizott együtt.