Vágólapra másolva!
A BL-kudarc után a Ferencváros Máté Csabát bízta meg a vezetőedzői feladatok ellátásával. Lejátszotta első meccsét a Liverpoolban Szoboszlai Dominik, aki nyilatkozott az első meccse után. Így foglalható össze röviden a szerdai nap legfontosabb sporteseményének krónikája.

Kubatov Gábor klubelnök a feröeri KÍ Klaksvíktól elszenvedett 3-0-ás vereség és Bajnokok Ligája-selejtezős kiesés után Facebook-oldalán közölte: Sztanyiszlav Csercseszoval történt személyes megbeszélése eredménye, hogy nem dolgoznak tovább együtt. A Ferencváros Máté Csabát bízta meg a vezetőedzői feladatok ellátásával. Máté Csaba régóta a Ferencvárosnál dolgozik, benne volt Sztanyiszlav Csercseszov szakmai stábjában is, de korábban ott volt Peter Stöger és Szergej Rebrov mellett is, valamint Thomas Dol munkáját is segítette.

Máté Csaba, a Ferencváros másodedzője veszi át a vezetőedzői feladatokat Forrás: Balogh Dávid /fradi.hu

Az 53 éves szakember 2012 óta dolgozik a Fradinál,

korábban volt már megbízott vezetőedző is, amikor 2013-ban Ricardo Monizt Thomas Doll váltotta a kispadon.

A várhatóan ideiglenes megoldást jelentő szakember munkáját a csapat korábbi játékosa, Leandro de Almeida segíti majd.

Az FTC a BL-kiesés után a Konferencia-liga selejtezőjében folytathatja, melynek második fordulójában az ír Shamrock Rovers együttesével találkozik.

Lejátszotta első meccsét a Liverpoolban Szoboszlai Dominik, aki a Karlsruhe elleni felkészülési meccsen kezdőként 45 percet kapott. A magyar válogatott csapatkapitánya az első félidőben volt a pályán, ami után 1-1 volt az állás, végül a Liverpool 4-2-re nyerni tudott.

Karlsruhében mutatkozott be a Liverpool csapatában Szoboszlai Dominik Forrás: liverpoolfc.com

– mondta Szoboszlai, aki kitért a csapattársaira is.